Si mund te shes energjinë e prodhuar nga panelet fotovoltaike?

Si mund te shes energjinë e prodhuar nga panelet fotovoltaike?

Le të themi se janë dy mënyra instalimi të paneleve fotovoltaike në Shqipëri:

1- Për vetë konsum, për më shumë detaje mund të shikoni artikullin tjetër tek linku më poshtë.

2- Për shitje. Për të shitur energjinë elektrike e cila prodhohet nga panelet fotovoltaike ju duhet minimumi 2 ha tokë jo pjellore.
-Leje nga Bashkia
-Leje nga Ministria e Mjedisit
-Leje nga MiE
Dhe, para se të keni lejet e sipërpërmendura, siguroni shitjen e energjisë së prodhuar, Pikën e lidhjes ku do të lidhet me rrjetin e energjisë. Ku të shitet dhe me çfarë çmimi?
Për rastin e parë mund të na kontaktoni direkt dhe mund t'ju ndihmojmë pra për vetekonsumin, ndërsa për rastin e dytë ju lutem siguroni lejet e kërkuara dhe më pas mund t'ju ndihmojmë për montimin dhe instalimin.

Faleminderit !

Kthehu tek Blogu
 

Komentoni

Ju lutem kujdes, komentet duhet të aprovohen para se të bëhen publike.