Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator 10 A Pwm

Rregullator 10 A Pwm

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Rregullatori 10A PWM - Kontrolli i Efektivitetit të Energjisë Fotovoltaike

Bli një rregullator 10A PWM për të menaxhuar dhe kontrolluar energjinë e grumbulluar nga paneli fotovoltaik. Ky rregullator është i dizajnuar për të siguruar një shkallë të lartë të efektivitetit dhe për të ruajtur shëndetin e baterisë në një gamë të gjerë të aplikacioneve fotovoltaike.

🔋 Përfitimet:

 • Menaxhimi i Efektivitetit: Kontrollon efektivitetin e panelit fotovoltai dhe siguron një shkallë të lartë të mbledhjes së energjisë.
 • Mbrojtja e Baterisë: Monitoron tensionin e baterisë dhe siguron një ngarkesë të përshtatshme për të mbrojtur dhe për të zgjatur jetën e baterisë.
 • Lehtësi në Përdorim: Konfigurimi dhe instalimi janë të thjeshtë dhe intuitivë.
 • Pajisje të Përshtatshme: Përshtatet me panelët fotovoltai të ndryshëm dhe është ideale për përdorim në shtëpi, kampe, dhe aplikacione të tjera off-grid.

🛠️ Merr tani një rregullator 10A PWM për të siguruar një menaxhim të efektiv të energjisë fotovoltaike në shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Rregullatori 10A PWM - Kontrolli i Efektivitetit të Energjisë Fotovoltaike

  Bli një rregullator 10A PWM për të menaxhuar dhe kontrolluar energjinë e grumbulluar nga paneli fotovoltaik. Ky rregullator është i dizajnuar për të siguruar një shkallë të lartë të efektivitetit dhe për të ruajtur shëndetin e baterisë në një gamë të gjerë të aplikacioneve fotovoltaike.

  🔋 Përfitimet:

  • Menaxhimi i Efektivitetit: Kontrollon efektivitetin e panelit fotovoltai dhe siguron një shkallë të lartë të mbledhjes së energjisë.
  • Mbrojtja e Baterisë: Monitoron tensionin e baterisë dhe siguron një ngarkesë të përshtatshme për të mbrojtur dhe për të zgjatur jetën e baterisë.
  • Lehtësi në Përdorim: Konfigurimi dhe instalimi janë të thjeshtë dhe intuitivë.
  • Pajisje të Përshtatshme: Përshtatet me panelët fotovoltai të ndryshëm dhe është ideale për përdorim në shtëpi, kampe, dhe aplikacione të tjera off-grid.

  🛠️ Merr tani një rregullator 10A PWM për të siguruar një menaxhim të efektiv të energjisë fotovoltaike në shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.