Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

MultiPlus 24/2000/50

MultiPlus 24/2000/50

Regular price Lek 98,000.00
Sale price Lek 98,000.00 Regular price Lek 10,900.00
Save Lek -87,100.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 MultiPlus 24/2000/50 - Inverter-Caricatore per Energjine e shtepise tuaj

Bëhu i pavarur nga rrjeti dhe përfito nga energjia e rinovueshme me MultiPlus 24/2000/50. Kjo pajisje e fuqishme është e dizajnuar për të furnizuar energji të pastër për shtëpinë dhe biznesin tënd.

đź’ˇ PĂ«rfitimet:

 • Autonomi Energjetike: Siguro energji pĂ«r pajisjet tuaja pa varĂ«si nga rrjeti.
 • Efiaktive dhe E lehtĂ« pĂ«r PĂ«rdorim: Ndriçimi i shtĂ«pisĂ« tuaj Ă«shtĂ« vetĂ«m njĂ« shtypje larg.
 • E Fuqishme: Me njĂ« fuqi prej 2000W, furnizon fuqinĂ« e nevojshme pĂ«r pajisjet tuaja.
 • PĂ«r tĂ« GjithĂ«: Perfekt pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« shtĂ«pi, kamping, dhe aplikacione tĂ« tjera off-grid.

🚀 Merr tani MultiPlus 24/2000/50 dhe filloni aventurën tuaj me energjinë e rinovueshme sot!

Të dhënatVDC: 24v

Fuqi: 2000VA

AMP: 50

Permasat:506 x 236 x 147 mm

Pesha: 15.5 kg

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Regular price Lek 98,000.00
  Sale price Lek 98,000.00 Regular price Lek 10,900.00
  Save Lek -87,100.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 MultiPlus 24/2000/50 - Inverter-Caricatore per Energjine e shtepise tuaj

  Bëhu i pavarur nga rrjeti dhe përfito nga energjia e rinovueshme me MultiPlus 24/2000/50. Kjo pajisje e fuqishme është e dizajnuar për të furnizuar energji të pastër për shtëpinë dhe biznesin tënd.

  đź’ˇ PĂ«rfitimet:

  • Autonomi Energjetike: Siguro energji pĂ«r pajisjet tuaja pa varĂ«si nga rrjeti.
  • Efiaktive dhe E lehtĂ« pĂ«r PĂ«rdorim: Ndriçimi i shtĂ«pisĂ« tuaj Ă«shtĂ« vetĂ«m njĂ« shtypje larg.
  • E Fuqishme: Me njĂ« fuqi prej 2000W, furnizon fuqinĂ« e nevojshme pĂ«r pajisjet tuaja.
  • PĂ«r tĂ« GjithĂ«: Perfekt pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« shtĂ«pi, kamping, dhe aplikacione tĂ« tjera off-grid.

  🚀 Merr tani MultiPlus 24/2000/50 dhe filloni aventurën tuaj me energjinë e rinovueshme sot!

  Të dhënatVDC: 24v

  Fuqi: 2000VA

  AMP: 50

  Permasat:506 x 236 x 147 mm

  Pesha: 15.5 kg

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.