Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Phoenix Inverter 12/375

Phoenix Inverter 12/375

Regular price Lek 18,000.00
Sale price Lek 18,000.00 Regular price
Save Lek -18,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 Phoenix Inverter 12/375 - Energji e qëndrueshme për Shtëpinë Tënde

Bli Phoenix Inverter 12/375 për të konvertuar energjinë e ruajtur në bateri në tensionin e nevojshëm për pajisjet elektrike të shtëpisë tuaj. Ky inverter është i përshtatshëm për situata off-grid dhe ofron një performancë të qëndrueshme dhe efikase.

🔌 Specifikat Kyçe:

 • 375W Fuqi: Ofron fuqi tĂ« mjaftueshme pĂ«r pajisjet elektrike bazĂ«.
 • 12V Sistemi: PĂ«rshtatet me sistemet e baterive 12V.
 • Efikasitet i LartĂ«: Minimalizon humbjet e energjisĂ« dhe siguron njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« energjisĂ«.

🏡 Merr tani Phoenix Inverter 12/375 për të qenë më të pavarur në energji!

🛒 Shtyp tani për të blerë dhe për të filluar rrugën drejt një energjie më të pastë

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Regular price Lek 18,000.00
  Sale price Lek 18,000.00 Regular price
  Save Lek -18,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 Phoenix Inverter 12/375 - Energji e qëndrueshme për Shtëpinë Tënde

  Bli Phoenix Inverter 12/375 për të konvertuar energjinë e ruajtur në bateri në tensionin e nevojshëm për pajisjet elektrike të shtëpisë tuaj. Ky inverter është i përshtatshëm për situata off-grid dhe ofron një performancë të qëndrueshme dhe efikase.

  🔌 Specifikat Kyçe:

  • 375W Fuqi: Ofron fuqi tĂ« mjaftueshme pĂ«r pajisjet elektrike bazĂ«.
  • 12V Sistemi: PĂ«rshtatet me sistemet e baterive 12V.
  • Efikasitet i LartĂ«: Minimalizon humbjet e energjisĂ« dhe siguron njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« energjisĂ«.

  🏡 Merr tani Phoenix Inverter 12/375 për të qenë më të pavarur në energji!

  🛒 Shtyp tani për të blerë dhe për të filluar rrugën drejt një energjie më të pastë

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.