Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

MultiPlus 12 3000 120-16 230V VE.Bus

MultiPlus 12 3000 120-16 230V VE.Bus

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 MultiPlus 12/3000/120-16 230V VE.Bus - Energji për Shtëpinë Tënde, pa Ndërprerje

Shfrytëzo energjinë e diellit dhe bëhu i pavarur nga rrjeti elektrik me MultiPlus 12/3000/120-16 230V VE.Bus nga Victron Energy. Kjo pajisje e fuqishme funksionon si një inverter , duke të furnizuar me energji të pastër në çdo moment.

đź’ˇ PĂ«rfitimet:

 • Autonomi Energjetike: Mjafton njĂ« bateri dhe diellin pĂ«r tĂ« pasur energji.
 • E ThjeshtĂ« pĂ«r PĂ«rdorim: Ndriçimi pĂ«r shtĂ«pinĂ« tĂ«nde Ă«shtĂ« vetĂ«m njĂ« buton larg.
 • E Fuqishme dhe Efiaktive: Fuqia e saj 3000W bĂ«n tĂ« mundur pĂ«rdorimin e pajisjeve tĂ« mĂ«dha.
 • PĂ«r tĂ« GjithĂ«: Perfekt pĂ«r shtĂ«pitĂ«, kampet dhe jahtet.

🚀 Bli tani dhe eksploro botën e energjisë së rinovueshme pa shqetësime.

 

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 MultiPlus 12/3000/120-16 230V VE.Bus - Energji për Shtëpinë Tënde, pa Ndërprerje

  Shfrytëzo energjinë e diellit dhe bëhu i pavarur nga rrjeti elektrik me MultiPlus 12/3000/120-16 230V VE.Bus nga Victron Energy. Kjo pajisje e fuqishme funksionon si një inverter , duke të furnizuar me energji të pastër në çdo moment.

  đź’ˇ PĂ«rfitimet:

  • Autonomi Energjetike: Mjafton njĂ« bateri dhe diellin pĂ«r tĂ« pasur energji.
  • E ThjeshtĂ« pĂ«r PĂ«rdorim: Ndriçimi pĂ«r shtĂ«pinĂ« tĂ«nde Ă«shtĂ« vetĂ«m njĂ« buton larg.
  • E Fuqishme dhe Efiaktive: Fuqia e saj 3000W bĂ«n tĂ« mundur pĂ«rdorimin e pajisjeve tĂ« mĂ«dha.
  • PĂ«r tĂ« GjithĂ«: Perfekt pĂ«r shtĂ«pitĂ«, kampet dhe jahtet.

  🚀 Bli tani dhe eksploro botën e energjisë së rinovueshme pa shqetësime.

   

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.