Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Set Ndricimi DC 100 w+

Set Ndricimi DC 100 w+

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 35,000.00
Sale price Lek 35,000.00 Regular price Lek 39,500.00
Save Lek 4,500.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Panel 100 watt,

Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

seti i bërë gati me 2 llampa 12v led nga 9 wat,

1 rregullator 20 amper.

Dimensionet e panelit: 103x46x3cm

Ky set shërben vetëm për ndricim nga 2 llampat e përfshira dhe për karikim telefoni të cilin mund ta karikoni nga usb që ndodhet tek rregullatori. Seti është i bërë gati, vetëm montimin e panelit duhet të siguroni. Edhe nesë ka re gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci


Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 35,000.00
  Sale price Lek 35,000.00 Regular price Lek 39,500.00
  Save Lek 4,500.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Panel 100 watt,

  Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

  seti i bërë gati me 2 llampa 12v led nga 9 wat,

  1 rregullator 20 amper.

  Dimensionet e panelit: 103x46x3cm

  Ky set shërben vetëm për ndricim nga 2 llampat e përfshira dhe për karikim telefoni të cilin mund ta karikoni nga usb që ndodhet tek rregullatori. Seti është i bërë gati, vetëm montimin e panelit duhet të siguroni. Edhe nesë ka re gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci


  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.