Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Set Ndricimi 200 w

Set Ndricimi 200 w

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 48,500.00
Sale price Lek 48,500.00 Regular price
Save Lek -48,500.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Panel 200 watt,

Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

Seti i bërë gati me 2 llampa 12v led nga 9 wat, 1 rregullator 20 amper.

Dimensionet e panelit: 148x67x3.5cm

Ky set shërben vetëm për ndricim nga 2 llampat e përfshira dhe për karikim telefoni të cilin mund ta karikoni nga usb që ndodhet tek rregullatori. Seti është i bërë gati, vetëm montimin e panelit duhet të siguroni. Edhe nesë ka re gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci,


Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 48,500.00
  Sale price Lek 48,500.00 Regular price
  Save Lek -48,500.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Panel 200 watt,

  Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

  Seti i bërë gati me 2 llampa 12v led nga 9 wat, 1 rregullator 20 amper.

  Dimensionet e panelit: 148x67x3.5cm

  Ky set shërben vetëm për ndricim nga 2 llampat e përfshira dhe për karikim telefoni të cilin mund ta karikoni nga usb që ndodhet tek rregullatori. Seti është i bërë gati, vetëm montimin e panelit duhet të siguroni. Edhe nesë ka re gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci,


  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.