Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Set Ndricimi 400 w

Set Ndricimi 400 w

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 149,000.00
Sale price Lek 149,000.00 Regular price Lek 151,000.00
Save Lek 2,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

2x Panele 200 watt,

2x Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

Inverter offgird max 800watt.

Rregulator Victron 30 amper.

Ky set shërben për 2 llampa ndricim led max 10w, tv dhe frigorifer te vockel. Kujdes! Nuk garantojme autonomi te plote. Seti është i bërë gati, vetëm montimin e paneleve duhet të siguroni vet. Nese gjate dites eshte koha me re ose me shi ky impiant nuk garanton energji gjate nates per pajisjet e siperpermendura. Panelet vijne me 10 vjet garanci, pajisjet e tjera me 6 muaj garanci.


Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 149,000.00
  Sale price Lek 149,000.00 Regular price Lek 151,000.00
  Save Lek 2,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  2x Panele 200 watt,

  2x Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

  Inverter offgird max 800watt.

  Rregulator Victron 30 amper.

  Ky set shërben për 2 llampa ndricim led max 10w, tv dhe frigorifer te vockel. Kujdes! Nuk garantojme autonomi te plote. Seti është i bërë gati, vetëm montimin e paneleve duhet të siguroni vet. Nese gjate dites eshte koha me re ose me shi ky impiant nuk garanton energji gjate nates per pajisjet e siperpermendura. Panelet vijne me 10 vjet garanci, pajisjet e tjera me 6 muaj garanci.


  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.