Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Set offgrid Per 6 Kamera

Set offgrid Per 6 Kamera

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 47,000.00
Sale price Lek 47,000.00 Regular price Lek 56,000.00
Save Lek 9,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

2x Panel 100 watt,

1x Bateri Solare me xhel 12v 100Ah

1x Rregullator 12/24vdc 20 ah

Seti shërben të vendosur 6 kamera +dv të përshtatura vetëm për 12 volt. Paneli dhe bateria siguron energji mjaftueshëm për 48 orë për aq koha sa ka diell gjatë ditës. Energjia qe sigurohet është vetëm për kamerat dhe dvr e pështatur në 12volt për të shmangur koston e inverterit.

 

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 47,000.00
  Sale price Lek 47,000.00 Regular price Lek 56,000.00
  Save Lek 9,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  2x Panel 100 watt,

  1x Bateri Solare me xhel 12v 100Ah

  1x Rregullator 12/24vdc 20 ah

  Seti shërben të vendosur 6 kamera +dv të përshtatura vetëm për 12 volt. Paneli dhe bateria siguron energji mjaftueshëm për 48 orë për aq koha sa ka diell gjatë ditës. Energjia qe sigurohet është vetëm për kamerat dhe dvr e pështatur në 12volt për të shmangur koston e inverterit.

   

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.