Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Set Ndricimi 100 w

Set Ndricimi 100 w

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Panel 100 watt, Bateri Solare me xhel 12v 100 amper, seti i bërë gati me 2 llampa 12v led nga 9 wat, 1 rregullator 10 amper, Inverter 600w.

Ky set shërben vetëm për ndricim nga 2 llampat e përfshira dhe për karikim telefoni të cilin mund ta karikoni nga usb që ndodhet tek rregullatori. Mund te perdorni edhe nje TV led. Seti është i bërë gati. Nëse ka diell gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci, rregullatori 6 muaje


Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Panel 100 watt, Bateri Solare me xhel 12v 100 amper, seti i bërë gati me 2 llampa 12v led nga 9 wat, 1 rregullator 10 amper, Inverter 600w.

  Ky set shërben vetëm për ndricim nga 2 llampat e përfshira dhe për karikim telefoni të cilin mund ta karikoni nga usb që ndodhet tek rregullatori. Mund te perdorni edhe nje TV led. Seti është i bërë gati. Nëse ka diell gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci, rregullatori 6 muaje


  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.