Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Set offgrid bazik per 2 kamera

Set offgrid bazik per 2 kamera

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 28,000.00
Sale price Lek 28,000.00 Regular price Lek 30,000.00
Save Lek 2,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

1x Panel 100 watt,

1x Bateri Solare me xhel 12v 40Ah

1x Rregullator 12/24vdc 10 ah

Seti shërben të vendosur max dy kamera +dv të përshtatura vetëm për 12 volt. Paneli dhe bateria siguron energji mjaftueshëm për 36 orë për aq koha sa ka diell gjatë ditës.Energjia qe sigurohet është vetëm për kamerat dhe dvr e pështatur në 12volt për të shmangur koston e inverterit.

 

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 28,000.00
  Sale price Lek 28,000.00 Regular price Lek 30,000.00
  Save Lek 2,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  1x Panel 100 watt,

  1x Bateri Solare me xhel 12v 40Ah

  1x Rregullator 12/24vdc 10 ah

  Seti shërben të vendosur max dy kamera +dv të përshtatura vetëm për 12 volt. Paneli dhe bateria siguron energji mjaftueshëm për 36 orë për aq koha sa ka diell gjatë ditës.Energjia qe sigurohet është vetëm për kamerat dhe dvr e pështatur në 12volt për të shmangur koston e inverterit.

   

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.