Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Set Ndricimi 200 w

Set Ndricimi 200 w

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 67,000.00
Sale price Lek 67,000.00 Regular price Lek 69,000.00
Save Lek 2,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

1x Panele 200 watt,

Bateri Solare me xhel 12v 100 amper,

seti i bërë gati me 2 llampa 12v led nga 9 wat,

1 rregullator 20 amper,

Inverter 600w

Ky set shërben për ndricim nga 2 llampat e përfshira dhe për karikim telefoni të cilin mund ta karikoni nga usb që ndodhet tek rregullatori. Mund te perdorni edhe nje TV led. Seti është i bërë gati. Nëse ka diell gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci, rregullatori 6 muaj, ndërsa llampat me prove


Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 67,000.00
  Sale price Lek 67,000.00 Regular price Lek 69,000.00
  Save Lek 2,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  1x Panele 200 watt,

  Bateri Solare me xhel 12v 100 amper,

  seti i bërë gati me 2 llampa 12v led nga 9 wat,

  1 rregullator 20 amper,

  Inverter 600w

  Ky set shërben për ndricim nga 2 llampat e përfshira dhe për karikim telefoni të cilin mund ta karikoni nga usb që ndodhet tek rregullatori. Mund te perdorni edhe nje TV led. Seti është i bërë gati. Nëse ka diell gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci, rregullatori 6 muaj, ndërsa llampat me prove


  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.