Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Set offgrid 810 w

Set offgrid 810 w

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 269,000.00
Sale price Lek 269,000.00 Regular price
Save Lek -269,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

2x Panele 405 watt,

2x Bateri Solare me xhel 12v 100 ah

1x Blue solar 100/30.

1x Phoenix inverter 1600va

Strukture montimi xingato/alumini Montim, Instalim (pa transport)

Ky set shërben vetëm për ndricim TV frigorifer për gjatë verës. Shërben vetëm për në vende ku nuk ka energji elektrike.

Sherben gjithashtu edhe per sisteme kamerash alarmi wifi.

Panelet vijnë me 10 vjet garanci, ndërsa rregullatori dhe inverteri me 1 vit. 

Panelet prodhojne energji vetem ne dite me diell.

 

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 269,000.00
  Sale price Lek 269,000.00 Regular price
  Save Lek -269,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  2x Panele 405 watt,

  2x Bateri Solare me xhel 12v 100 ah

  1x Blue solar 100/30.

  1x Phoenix inverter 1600va

  Strukture montimi xingato/alumini Montim, Instalim (pa transport)

  Ky set shërben vetëm për ndricim TV frigorifer për gjatë verës. Shërben vetëm për në vende ku nuk ka energji elektrike.

  Sherben gjithashtu edhe per sisteme kamerash alarmi wifi.

  Panelet vijnë me 10 vjet garanci, ndërsa rregullatori dhe inverteri me 1 vit. 

  Panelet prodhojne energji vetem ne dite me diell.

   

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.