Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Kamper Set Mesatar

Kamper Set Mesatar

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 69,000.00
Sale price Lek 69,000.00 Regular price
Save Lek -69,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

1 Panel 405 watt, 

1 Bateri solare me xhel 12v 100 amper, 

1 rregullator victron mppt 12v 30 ah.

Ky set shërben vetëm për ndricim dhe karikim telefoni. Nëse keni një tv 12 volt mund ta përdorni. Montimi dhe instalimi ne Rulot ka një kosto ekstra dhe nuk perfshihet në cmim.

Nëse ka diell gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 12 vjet garanci, rregullatori 1 vit garanci dhe bateria vjen me 3 muaj garanci.

Kujdes. Në këtë set nuk ju rekomandojmë të përdorni Inverter por direkt 12 ose 24 volt dc

 

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 69,000.00
  Sale price Lek 69,000.00 Regular price
  Save Lek -69,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  1 Panel 405 watt, 

  1 Bateri solare me xhel 12v 100 amper, 

  1 rregullator victron mppt 12v 30 ah.

  Ky set shërben vetëm për ndricim dhe karikim telefoni. Nëse keni një tv 12 volt mund ta përdorni. Montimi dhe instalimi ne Rulot ka një kosto ekstra dhe nuk perfshihet në cmim.

  Nëse ka diell gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 12 vjet garanci, rregullatori 1 vit garanci dhe bateria vjen me 3 muaj garanci.

  Kujdes. Në këtë set nuk ju rekomandojmë të përdorni Inverter por direkt 12 ose 24 volt dc

   

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.