Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Kamper Set Ekstra

Kamper Set Ekstra

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 116,000.00
Sale price Lek 116,000.00 Regular price Lek 126,000.00
Save Lek 10,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

2 Panele 405 watt,

2 Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

1 rregullator victron mppt 12v 30 ah.

Ky set mund të përdoret me inverter dhe shërben për ndricim Tv, Frigorifer dhe karikim telefoni. Montimi dhe instalimi ne Rulot ka një kosto ekstra dhe nuk perfshihet në cmim. Nëse ka diell gjatë ditës siguroni energji elektrike për gjithë natën.

Panelet vijnë me 12 vjet garanci, rregullatori 1 vit garanci ndersa bateritë vijnë me 3 muaj garanci.

 

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 116,000.00
  Sale price Lek 116,000.00 Regular price Lek 126,000.00
  Save Lek 10,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  2 Panele 405 watt,

  2 Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

  1 rregullator victron mppt 12v 30 ah.

  Ky set mund të përdoret me inverter dhe shërben për ndricim Tv, Frigorifer dhe karikim telefoni. Montimi dhe instalimi ne Rulot ka një kosto ekstra dhe nuk perfshihet në cmim. Nëse ka diell gjatë ditës siguroni energji elektrike për gjithë natën.

  Panelet vijnë me 12 vjet garanci, rregullatori 1 vit garanci ndersa bateritë vijnë me 3 muaj garanci.

   

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.