Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Set Fotovotaik Bazik per Kamper

Set Fotovotaik Bazik per Kamper

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 39,000.00
Sale price Lek 39,000.00 Regular price Lek 42,000.00
Save Lek 3,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

1 Panel 200 watt me permasa 148x67cm

1 Bateri solare me xhel 12v 100 amper 24 kg, 

1 rregullator PWM 10 amper.

Ky set shërben vetëm për ndricim dhe karikim telefoni. Nëse keni një tv 12 volt mund ta përdorni. Nuk rekomandohet per asgje tjeter me shume. Nese doni te perdorni me shume pajisje ju lutem shikoni opsionet e tjera.

Transporti, Montimi dhe instalimi ka një kosto ekstra dhe nuk perfshihet në cmim. 

Nëse ka diell gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci, rregullatori pwm dhe bateria vijnë me 3 muaj garanci.

Kujdes. Në këtë set nuk ju rekomandojmë të përdorni Inverter por mund ta perdorni direkt 12 vdc.

 

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 39,000.00
  Sale price Lek 39,000.00 Regular price Lek 42,000.00
  Save Lek 3,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  1 Panel 200 watt me permasa 148x67cm

  1 Bateri solare me xhel 12v 100 amper 24 kg, 

  1 rregullator PWM 10 amper.

  Ky set shërben vetëm për ndricim dhe karikim telefoni. Nëse keni një tv 12 volt mund ta përdorni. Nuk rekomandohet per asgje tjeter me shume. Nese doni te perdorni me shume pajisje ju lutem shikoni opsionet e tjera.

  Transporti, Montimi dhe instalimi ka një kosto ekstra dhe nuk perfshihet në cmim. 

  Nëse ka diell gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci, rregullatori pwm dhe bateria vijnë me 3 muaj garanci.

  Kujdes. Në këtë set nuk ju rekomandojmë të përdorni Inverter por mund ta perdorni direkt 12 vdc.

   

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.