Collection: Sete Offgrid (me Bateri)

Setet offgrid sherbejne per te sguruar energji elektrike atje ku nuk ka energji elektrike ose atje ku ka shkeputje te shpeshta. Setet ofgrid ne i ofrojme vetem per ndricim, tv, frigorifer, pompe uji, dhe ndonej pajisje te vogel qe nuk ka konsum te lart energjie. Sistemet offgrid nuk jane të përshtatëshme për pajisje të rënda si sobë, ac, dush apo pajisje të ngajshme.